Centrum Losser

Nieuws

Boerenmarkt met woon- en stylingadvies zorgt voor gezellige intrede herfst

Boerenmarkt met woon- en stylingadvies zorgt voor gezellige intrede herfst | maandag 2 oktober

Fijn wonen en een gezellige inrichting. Daar draait het om in de herfst in Losser. Uitgebreid advies van woon- en interieurspecialisten hierover trok heel wat bezoekers naar de boerenmarkt in het centrum afgelopen zaterdag. Alles over de nieuwste trends qua inrichting tot en met hypotheekadvies en de verkoop van je woning. Het kwam allemaal aan bod. Lekker shoppen op de markt naar accessoires en lokale lekkernijen naast muzikaal en cultureel vertier maakte voor velen de dag compleet. De volgende boerenmarkt is op zaterdag 28 oktober en staat in het teken van Halloween.

F1 opwarmertje in Losser

F1 opwarmertje in Losser | maandag 28 augustus

Keuze te over uit allerlei evenementen in de regio. Overal was wat te doen. Voor de trouwe bezoeker aan de maandelijkse streekproductenmarkt was het geen reden om de boerenmarkt afgelopen zaterdag over te slaan. Sterker nog: het extra Formule-1 thema maakte een bezoekje aan het centrum van Losser juist leuk. Jong en oud genoot van Racing Day: van het bewonderen van een echte Formule-1 auto tot en met het bandenwisselspel. Iedereen kon op een groot scherm zien hoe Max Verstappen zichzelf op pole position reed voor de wedstrijd van zondag die hij glansrijk won. Geen raceautoliefhebber? Op de boerenmarkt was er genoeg te zien, te proeven en te ruiken. Gezelligheid troef. De volgende boerenmarkt is op zaterdag 30 september. www.centrumlosser.nl

Folkloristische boerenmarkt: een en al gezelligheid!

Folkloristische boerenmarkt: een en al gezelligheid! | zaterdag 5 augustus

Het was zoeken naar een plekje op het terras in Losser afgelopen zaterdag. De aankondiging van de folkloristische boerenmarkt in het centrum was niet aan dovemans oren gericht. Naast de Losserse inwoners waren ook veel toeristen die de gemeente bezochten van de partij. Ze genoten zichtbaar van de verschillende dansen en liederen die de folkloristische verenigingen voor de bewoners uitvoerden. En wie het aandurfde mocht zelf met de voetjes van de vloer. Daarna even uitpuffen op de streekproductenmarkt met een mooi gevarieerd aanbod op het maximaal aantal kramen. Organiserende vereniging De Böggelrieders en -Daansers blikt samen met het Centrum Management Losser terug op een zeer geslaagde dag.

De volgende streekproductenmarkt is op zaterdag 26 augustus en staat in het teken van de Formule 1 races in Zandvoort.

Zonovergoten boerenmarkt met kunst

Zonovergoten boerenmarkt met kunst | maandag 26 juni

Gezelligheid, zon en volle terrassen. De boerenmarkt in het teken van de Week van de Amateurkunst was een succes. Op de tot de Montmartre omgetoverde Brink lieten amateurkunstenaars uit Losser en omgeving hun kunstobjecten zien: schilderen, potten bakken, glas-in-lood en beeldhouwwerk. Voor de standhouders was er een glaasje fris extra. Marktmeester Paul Elferink kreeg hulp van niemand minder dan burgemeester Cia Kroon. De boerenmarkt was als vanouds gezellig. Lekker struinen door de straatjes van het centrum en na afloop ging een lekker ijsje er wel in. De volgende boerenmarkt is op 29 juli treden vijf folkloristische dansgroepen op en zijn er oude ambachten te bewonderen.

Zon zet fashion in de schijnwerpers in Losser

Zon zet fashion in de schijnwerpers in Losser | dinsdag 30 mei

Wie werd niet op de bon geslingerd afgelopen zaterdag tijdens de boerenmarkt? Zag je er fashionable uit of juist niet? De modepolitie was niet zo kieskeurig en deelde bonnen als lootjes uit. Ieder uur werd er een modecheque verloot die de winnaar weer kon verzilveren in een van de winkels in het centrum. Het thema ‘fashion’ bracht heel wat bezoekers naar Losser, nieuwsgierig naar de laatste trends op modegebied. Het was gezellig druk en het zonnetje zorgde ervoor dat de terrassen in het dorp mooi vol waren. Boerenkapel Veur Gek en Onwies en de malle figuranten van Toneelvereniging De Rommelpot zorgden voor de vrolijke noot.

De volgende streekproductenmarkt is op zaterdag 24 juni 2023