Centrum Losser

Nieuws

CML: Centrum Ondernemers in Losser werken intensief samen

CML: Centrum Ondernemers in Losser werken intensief samen | maandag 27 november

Interview in De Week van Losser met Marcel de Jong, voorzitter van het CML.

Weer of geen weer: Sint komt graag naar Losser

Weer of geen weer: Sint komt graag naar Losser | maandag 27 november

Droog bleef het niet, helemaal niet. Maar tussen de druppels door genoot Sinterklaas volop van zijn bezoek aan de boerenmarkt in Losser. Hij werd meer dan welkom geheten tussen de gezellige kramen met mooie en lekkere producten. Zijn pieten deelden pepernoten uit en dansten uitbundig met de meiden van de dansgroep van AVGL mee. Zo hier en daar bezocht de goedheiligman de winkels en na afloop was goed vertoeven bij Grand Café Smit.

 

In de Vicaryzaal van Zorggroep Sint Maarten staan de werkkamer en slaapkamer van de Sint. Tot aan zijn vertrek op 6 december zijn alle kinderen en andere belangstellenden daar dagelijks welkom tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur.  

Hij is weer in het land !

Hij is weer in het land ! | maandag 20 november

Met poncho’s en paraplu’s in de weer werd Sinterklaas groots onthaald in Losser. Het gure weer hield de kinderen met hun papa’s en mama’s niet thuis. En Sinterklaas met zijn pieten maakten zich ook niet druk om een buitje. Op het Martinusplein verwelkomden burgemeester Cia Kroon en kinderburgemeester Gijs die zijn eerste publieke activiteit had de goedheiligman. Abseilende pieten, muziek- en dansoptredens en het speelparadijs op het Raadhuisplein zorgden voor veel gezelligheid. Na afloop trok de Sint zich terug in zijn onderkomen in de Vicaryzaal bij Zorggroep Sint Maarten. Tot aan zijn vertrek op 6 december zijn alle kinderen en andere belangstellenden daar dagelijks welkom tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 16 uur

Alle pompoenen op in Losser !

Alle pompoenen op in Losser ! | maandag 30 oktober

Wat een mensen! Overal was wat te doen in het centrum. Halloween was een groot succes, het was geweldig. De halloweenwerkgroep van het Centrum Management Losser (CML) kijkt als organisatie tevreden terug op een zeer geslaagde editie. Alle 150 pompoenen werden gecarft, de dames van het schminkteam waren tussen 13 en 16 uur non-stop bezig om de kindergezichtjes om te toveren naar het Halloween thema en aan de halloweengames deden 150 enthousiaste kinderen mee. 450 kinderen, waaronder een groepje kinderen vanuit de Voedselbank en Oekraïense vluchtelingen, volgden ‘s avonds de griezelspeurtocht. Zelfs hun ouders en begeleiders waren verkleed in het griezelthema. Disney’s Coco over de Dia del muerto (Dag der Doden) werd prachtig nagebootst bij cafetaria Cowyn en bij Grand Café Smith zaagde en bakte Martijn schedels in zijn Hell’s Kitchen. En De Bleek stond in brand! De witte wiev’n dansten erom heen. Deelnemers stonden er met open mond naar te kijken. Het weer speelde de organisatie in de kaarten. Het enige wat er regende waren complimenten. Je zou bijna vergeten dat er afgelopen zaterdag ook nog een boerenmarkt was.

Boerenmarkt met woon- en stylingadvies zorgt voor gezellige intrede herfst

Boerenmarkt met woon- en stylingadvies zorgt voor gezellige intrede herfst | maandag 2 oktober

Fijn wonen en een gezellige inrichting. Daar draait het om in de herfst in Losser. Uitgebreid advies van woon- en interieurspecialisten hierover trok heel wat bezoekers naar de boerenmarkt in het centrum afgelopen zaterdag. Alles over de nieuwste trends qua inrichting tot en met hypotheekadvies en de verkoop van je woning. Het kwam allemaal aan bod. Lekker shoppen op de markt naar accessoires en lokale lekkernijen naast muzikaal en cultureel vertier maakte voor velen de dag compleet. De volgende boerenmarkt is op zaterdag 28 oktober en staat in het teken van Halloween.